Известие

Collapse
No announcement yet.

Съединител

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съединител

Имам проблем с долната помпа на съединителя. В Стара Загора нямат гумички , а ми предлагат цяла помпа. Имало 3 вида . Някой да знае къде има само гумички (протече помпата долу). Не е проблем да доливам и да карам , ама ...
    Alfa Romeo 145 1.4i T.S. 16V 97god.

аз скоро сменях хидравличната помпа. новата ми излезе 43лв. съветвах се с хора които са по-добре запознати от мен и ми казаха че е по-добре да взема нова. смяната на уплътненията на старата нямало да издържи кой знае колко, но ти си решаваш. все пак всичко опира до пари.
    Alfa Romeo 145, 1.6 Boxer, 103bhp
    Audi A3, 1.8, 125bhp

Comment

Първоначално публикувано от martin145
      аз скоро сменях хидравличната помпа. новата ми излезе 43лв. съветвах се с хора които са по-добре запознати от мен и ми казаха че е по-добре да взема нова. смяната на уплътненията на старата нямало да издържи кой знае колко, но ти си решаваш. все пак всичко опира до пари.
      Кви 43 лв бре колега аз мойта я взех за 17 лв
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

На мен ми искат 53 за нова помпа.

Comment

Кви са тия скъпи помпи бре хора.Виж в СтЗ май имате магазин на Евро 07 аз от тях я взех и съм доволен
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
            Първоначално публикувано от martin145
            Кви 43 лв бре колега аз мойта я взех за 17 лв
            Който търси намира, който не - плаща. Или моята е много качествена или съм се минал доста
            Alfa Romeo 145, 1.6 Boxer, 103bhp
            Audi A3, 1.8, 125bhp

Comment

Вашите като тази помпа ли са?

Comment

за помпата на съединителя-аз също смених,и то точно в стара загора. Нова-37лв. от магазина с/у малкия петрол(май така му викаха)

Comment

Абе за боксер или туин спарк търсиш? Защото за боксерите са по-евтини, но туин спарк са по-скъпи. Отделно при боксерите за помпите се продават гумички и не са никак скъпи. Стават дори от москвич, а за москвич са стотинки, с тях кара около 3 години.
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

а колко пари ви взеха за смяната на помпата???некои да е сменял коксовия лагер на саединителя?????????

Comment

Първоначално публикувано от Casapina
                      а колко пари ви взеха за смяната на помпата???некои да е сменял коксовия лагер на саединителя?????????
                      Малииии тва да не е Москвич бе колега! Аксиалния лагер е въртящ се!
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                        Първоначално публикувано от Casapina
                        Малииии тва да не е Москвич бе колега! Аксиалния лагер е въртящ се!
                        Ами аксиалният лагер днеска случайно подочух в магазина че е или 16лв няква марка дет не я знам или 53лв Валео. Аз лично ти препоръчвам Валео-то верно по скъпо е ама поне се знае че е добро.

Comment

Колеги , отворих помпата почистих я и я сложих , сега си работи без проблем. Нямаше смисъл от нова.

Comment

Working...
                          X